Unga och glada!

Unga och glada!
Trevliga ungdommar!!!!

söndag 26 februari 2012

H2O - Just add water


För alla er som älskar H2O just add water ni vet serien där 3 tjejer blir sjöjungfruar när de nuddar vatten här är en uppdate:

Det blir ingen säsong 4 av serien men det blir en spin off serie som ska heta Mako: Island of secrets (mako ön med hemligheter). Just nu är det uttagningar av roller och det verkar som att tjejen som spelar Rikki Chadwick kanske kommer vara med. Hon heter Cariba Heine på riktigt och tjejen som spelar Bella i säsong 3 Indiana Evans la upp detta på sin twitter.....


I got a call from Cariba, she is at the casting for Mako: Island of Secrets and she told me Dakota Fanning is there too! Good luck Dakota!

Indiana Evans
jag fick ett samtal av cariba, hon är på uttagningen av Mako: Ön men hemligheter och hon berättade att Dakota Fanning är där med! Lycka till Dakota!

Tjejerna själva kommer inte vara med i nya serien men det kommer en helt ny grupp som säkert kommer  vara bra de också men tror inte det kommer bli samma sak tyvärr. Vad tror ni vill ni se serien om makos hemligheter? komentera gärna!!!!!

Vill ni läsa vad serien handlar om kan ni läsa innehållet i denna länk :

hoppas den ska fungera! annars lägger jag upp innehållet lite senare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar